Om Mille strikker

Hej! Jeg hedder Mille og jeg står bag Mille strikker.

Jeg er 24 år gammel og er bosat på Nørrebro i København. Til dagligt læser jeg til læge på Københavns Universitet, og i min fritid driver jeg Mille strikker. 

Jeg startede med at strikke for nogle år siden, da jeg mødte min norske læsemakker på studiet. Hun viste mig nogle hjemmestrikkede sweatre og cardigans, og jeg kunne ikke tro, at hun havde strikket dem selv. Jeg måtte straks komme i gang med at strikke selv, og jeg har aldrig set mig tilbage. 

I dag designer og skriver jeg strikkeopskrifter selv. Jeg elsker gode teknikker og fine detaljer og derfor er mine opskrifter selvfølgelig fyldt med dem. Derudover er det vigtigt for mig, at opskrifterne er overskuelige og nemme at forstå, også selvom de indeholder nogle svære teknikker.

Du kan følge med i mit univers på min Instagram, @millestrikker, hvor jeg løbende deler billeder og tanker om mine designs og min hverdag.

Tak fordi du strikker med!

Har du nogle spørgsmål, kan du kigge på FAQ og se om du finder svar. Ellers kan du altid kontakt mig på millestrikker@gmail.com eller via en besked på min Instagram.