FAQ

Hvordan vil jeg modtage opskriften?

Når du har købt en opskrift vil du automatisk modtage en e-mail med et link til download af pdf-filen. Du har også mulighed for at downloade opskriften direkte via din ordrebekræftigelse her på siden.

 

Hvad hvis jeg finder en fejl i opskiften?

Selvom opskrifterne er blevet gennemlæst og teststrikket adskillige gange, sker det, at der alligevel er fejl i dem. Opdager du en fejl, må du meget gerne kontakte mig på millestrikker@gmail.com, så fejlen kan rettes og du kan modtage en ny version. 

 

Jeg har ikke modtaget mailen med link til download af opskriften. Hvad skal jeg gøre?

Nogle gange ender mailen i dit spam-filter. Tjek efter der, før du kontakter mig. Hvis du stadig ikke kan finde mailen, kontakt mig da på millestrikker@gmail.com, så du kan modtage din vare. 

 

På hvilke sprog kan jeg købe opskrifterne?

Lige nu kan opskrifterne købes på dansk og engelsk. Har du købt din opskrift på det forkerte sprog, kan du kontakte mig på millestrikker@gmail.com.

  

Kan jeg få hjælp til opskrifterne, hvis der er noget jeg ikke forstår?

Ja, det kan du. Skriv enten til mig på millestrikker@gmail.com eller skriv en besked til mig på min Instagram, så vil jeg svare dig så hurtigt som muligt. 

 

Må jeg dele, sælge eller reproducere dine opskrifter eller fysiske produkter, der er strikket ud fra opskrifterne?

Nej, det må du ikke. Opskrifterne er kun til privat brug, og må ikke deles med andre. Du må heller ikke foretage systematisk salg af produkter, der er fremstillet ud fra mine opskrifter.

 

Har du nogle spørgsmål, der ikke er besvaret på denne side, kan du altid kontakt mig på millestrikker@gmail.com eller skriv en besked til mig på min Instagram